3 tips voor een voordelige verhuizing

Zoals met alles wil je het liefst zo min mogelijk geld kwijt zijn. Door de verhuistips hieronder te gebruiken bespaar je wellicht een stuk van je zuurverdiende geld.

Zelf aan de slag

Het begint door zelf zo veel mogelijk taken te verrichten die u normaal zou uitbesteden. Denk bijvoorbeeld aan het monteren van uw eigen meubels. Het lijkt vaak lastiger dan het daadwerkelijk is. Met de bijgeleverd handeleiding en een flinke portie geduld moet u een heel eind komen. Nog zo’n mooi klusje is het behang zelf doen. Hiermee kan veel geld bespaart worden voor nu, maar ook op de lange termijn. Hoe meer ervaring je opdoet des te minder snel je iemand anders moet inschakelen. Mocht je er nu toch voor kiezen om het te laten doen door een erkend bedrijf? Probeer deze persoon dan ook zoveel mogelijk te ondersteunen. Dit scheelt ook alleen meer tijd en geld.

Doe de verhuizing zelf

Hiermee bedoelen we het daadwerkelijk vervoeren van uw inboedel. Het zelf verhuizen kan vermoeiend zijn en veel tijd kosten. Zo moet u alle spullen zelf naar binnen en buiten laden. Daarnaast moet u zelf een verhuisbus huren en de spullen op de nieuwe locatie ook weer uitladen. Als u toch kiest om een verhuiswagen te huren is het goed om goed te vergelijken bij meerdere partijen. Niet elke partij hanteert dezelfde prijzen en kan het tijdstip van verhuizen vaak een grote invloed hebben op de prijs.

Familie en vrienden

Vaak wordt de waarde van familie en vrienden nog wel is onderschat. Er is altijd wel één handig persoon, al is het je oom of schoonvader, het bespaart uiteindelijk geld. Al het geld wat je normaal aan een verhuishulp kwijt zou zijn kan je nu bijvoorbeeld gebruiken voor nieuwe interieur. Goedkope verhuizers zijn wel te vinden bij Goedkoopverhuisbedrijf mocht je niet beschikken over een handige oom of schoonvader. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *