Bespaar kosten bij de verkoop van je huis

      Geen reacties op Bespaar kosten bij de verkoop van je huis

Heel veel mensen denken dat zij een makelaar nodig hebben om je huis te verkopen, dit is niet waar want je kunt zelf ook je huis te koop aanbieden op internet. Een huis verkopen zonder makelaar is makkelijk, zeker als je De Haagse Belegger achter je hebt staan die je alle hulp bieden bij de verkoop van je huis. Een huis zelf verkopen is niet alleen maar kosten besparen, om je huis onder de aandacht te brengen gaat niet vanzelf en zul je hard voor moeten werken. Mooie foto’s maken van zowel binnen als buiten, een goede beschrijving van de woning en de buurt. Ga je zelf aan de slag met de fotocamera of huur je een echte fotograaf in, allemaal dingen om over na te denken.

huis verkopen zonder makelaar is makkelijk

Waarom zelf je huis verkopen

Je huis verkopen zonder makelaar is makkelijk, maar waarom doen steeds meer mensen het eigenlijk? De grootste reden zijn de kosten die een makelaar rekent om een woning in de verkoop te zetten, als snel ben je duizenden euro’s kwijt aan kosten. Ook de vrijheid die je tijdens het hele traject hebt biedt voordelen, jij bepaald wanneer er een potentiële koper langs kan komen om je woning te bekijken. Niemand anders dan jijzelf kan ook vertellen over de woning, hoe de buurt is en wat de voordelen zijn van je woning. Zo enthousiast als jezelf bent kan een makelaar nooit zijn over jouw woning.

huis verkopen zonder makelaar is makkelijk

Toch begeleiding tijdens de verkoop

Er wordt al snel gezegd een huis verkopen zonder makelaar is makkelijk, maar heb je er toch een beter gevoel bij dat het werk uit je handen wordt genomen en wil je voordelig uit zijn? De Haagse Belegger helpt je bij de verkoop van je woning, het complete proces word je uit handen genomen. Ook wanneer je een verouderde woning hebt met achterstallig onderhoud is dit geen probleem, met ruime ervaring kijken zij er zo doorheen. Binnen slechts 24 uur heb je een aanbieding voor je woning, je hebt dus de zekerheid dat je snel je woning hebt verkocht.