Binnen en buiten een groene golf van planten

Er zijn planten die zowel binnen als buiten uitstekend gebruikt kunnen worden, als plant in de huiskamer of als decoratie in de tuin. De kunst buxus valt onder deze categorie planten, binnen in de vensterbank of buiten op het terras. De plant wordt veel gebruikt op het terras bij een cafe of restaurant door zijn veelzijdigheid. Door de vorm van de planten kun je in de huiskamer of buiten altijd een geheel vormen, de plant heeft de vorm van een bol. Je kunt dus met de grootte spelen en een leuk effect maken.

Hoogwaardig kunststof

Combineer er op los in je tuin

De kunst buxus past perfect in iedere tuin, of je nu een strakke moderne tuin hebt of een wat oudere tuin met allerlei soorten andere planten. Juist omdat de bol mooi groen is kun je deze uitstekend combineren met bloeiende planten in de tuin. Maar op het terras als afscheiding misstaat de de buxus ook zeker niet. Combineer er met de hoogte van de planten op los om er een mooi en toch speels geheel van te maken zowel binnen als buiten. Naar wens kun je de plant ook in andere vormen snoeien.

Realistisch

Fleur de entree op van je restaurant

Bij de ingang van een restaurant of bedrijf is het moeilijk om te bepalen welke plant je er neer kunt zetten. De planten moeten het hele jaar mooi blijven om je gasten te verwelkomen. Met een kunst buxus zorg je ervoor dat je jaar in jaar uit een prachtige ingang hebt die goed onderhouden is. Geen bruine bollen, maar zomer en winter een prachtige buxus die je kunt combineren met andere kleuren.