Cinewall & TV wand(en) de beste optie voor het verbergen van je TV-kabels

Het zien van lelijke bungelende tv-kabels in je woonkamer kan een doorn in het oog zijn. Maar hoe kun je die bungelende kabels het beste verbergen? Er zijn meerdere opties die je in dit blog kunt lezen. Want iedereen verdient een perfecte afwerking in de juiste stijl.

Twee manieren om je TV-kabels te verbergen

De eerste is super eenvoudig en vereist niet veel (of geen) gereedschap. Je gebruikt kabelgoten op de muur. Wat betekent dat je niet in de muur hoeft te kappen, maar je kunt nog steeds de kabelgoten zien. De tweede methode is iets ingewikkelder, maar nog steeds erg eenvoudig met de juiste hulp. Je brengt de kabels achter de muur aan voor het ultieme verbergen van TV-kabels.

Voor de fans van Game Of Thrones: kabelgoten op de muur zijn als een stalen zwaard uit een kasteel gesmeed, en opties achter de muur zijn van Valyriaans staal. Allebei goed, maar de ene is beduidend beter. Hier is het basisverschil.

Hoe TV-kabels verbergen zonder de muur te moeten beschadigen?

Als je geen belang hecht aan een installatie en een volledig strakke muur, is dit een effectieve en budgetvriendelijke manier om kabels onder controle te houden. Te koop voor slechts een paar euro, dus drink in het weekend voor een keertje wat minder en je hebt het al betaald.

1. Kabelgoot op de muur

Als je alleen de kabels van je tv rechtstreeks naar een stopcontact wilt afdekken, is een enkele kabelgoot op de muur voldoende. Het past perfect bij een aan de muur gemonteerde tv en is gemakkelijk te installeren. Het enige wat je nodig hebt, is een schroevendraaier. Het heeft een grote kabelcapaciteit, dus het zou geen probleem moeten zijn om alle snoeren te verbergen. Je kunt er nog voor kiezen om de kabelgoot in de kleur van je muur te verven zodat deze opgaat in de muur.

Zo installeer je een kabelgoot

  • Meet hoe lang je het kanaal wilt hebben.
  • Zaag het op maat (indien nodig).
  • Gebruik een schroevendraaier om hem aan de muur te bevestigen.
  • Leg uw snoeren erin en klik het deksel erop.

Kind kan de was doen.

2. Hoe TV-kabels achter de muur verbergen?

Als tweede optie heb je de mogelijkheid om de kabels van je TV en audioapparatuur achter de/een muur te verbergen. Dat kun je bijvoorbeeld doen door ze achter een dubbele wand te leggen. Het is niet moeilijk om te doen en kan je tv-installatie van een doorn in het oog veranderen in een lust voor het oog. Kabels die open en bloot in het zicht zijn, is net als ‘s avonds laat karaoke zingen, en ze verbergen is net als autotune. Het maakt alles gewoon beter. Ben je zelf niet zo handig, of vertrouw je niet zo op je eigen smaak, schakel dan een professional in die voor jou een prachtige TV wand kan installeren. Een extra muur voor de bestaande muren die volledig geïntegreerd kan worden in je interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *