De best verkochte CV-ketels van 2019

      Geen reacties op De best verkochte CV-ketels van 2019

Ieder jaar in december komen ze weer tevoorschijn: de top-10 lijstjes. Verschillende gelijkende producten en diensten worden tegen elkaar afgemeten, waarna er een oordeel wordt geveld. Dus ook als het om CV-ketels gaat. Heb jij er binnenkort één nodig? Doe er dan jouw voordeel mee. Vind het wiel niet opnieuw uit en bekijk de toppers hieronder. Zo kun jij op basis van andermans ervaringen rustig een CV ketel kopen. Dat doe je bijvoorbeeld bij GreeOn!

#1-2: Intergas Kombi Kompact HRE

Jaar in, jaar uit staat Intergas op één. Ook dit jaar is het weer zover. Deze keer met twee varianten van de Kombi Kompact HRE, namelijk de 28/24 RFII A CW4 en de 36/30 RFII A CW5. Deze ketels kennen een aantal grote voordelen. Zo blinken ze positief uit door de lage energieverbruik, zijn de toestellen elk zeer compact en voorzien van een unieke traploos modulerende regeling.

#3-6: Remeha Calenta en Tzerra Ace

Het merk met de meeste verkopen is Remeha. Deze producent staat met maar liefst vier verschillende modellen in de top 10. Op plaats 3 en 5 staan de Remeha Calenta Ace 28C CW4 en 40C CW5. Deze ketels bieden een snelle en royale levering van warm water. Het design is compact en het rendement hoog. De Remeha Tzerra Ace 28C CW4 en de 39C CW5 vindt je op de respectievelijke plek 4 en 6. Deze ketels zijn klein, maar doen absoluut niet onder qua prestaties.

#7-8: ATAG i28C en i36C

Vandaag de dag zijn Remeha en Intergas twee boegbeelden binnen de CV-industrie. Desondanks zijn er ook nog andere goede merken te noemen. Eén daarvan is ATAG. Dit merk staat met twee modellen in de top 10. Namelijk, de i28C CW 4 en de i36C CW5. Deze modellen hebben beiden een A+ label. Met een rendement van 110,3% kunnen ze de beste HR-combiketel van hun klasse worden genoemd. Een ideale keuze dus.

#9-10: Vaillant EcoTEC plus VHR

Tot slot staan er nog twee modellen van de Vaillant in onze top 10. Het gaat hier om de Vaillant EcoTEC plus VHR 25-30 CW4 en de 30-34 CW5. Deze modellen zijn in de eerste plaats energiezuinig. Daarnaast zijn ze makkelijk in onderhoud en altijd betrouwbaar. Ook in de eenvoud hebben ze geïnvesteerd. Het display is namelijk makkelijk in gebruik.