Dit is de handigheid van etiketten op rol

Je hebt een onderneming en je werkt met etiketten? Dan weet je vast hoeveel er soms doorheen kunnen gaan. Etiketten heb je daarom altijd in bulk nodig. Dat kan in een winkel maar nog makkelijker is om etiketten op rol te bestellen bij een webwinkel.

Waarom etiketten op rol?

Een etiket is soms nodig voor een pakket dat je verstuurt of een bepaald product maar het gaat zelden om een enkel geval. Je hebt dus meestal veel etiketten nodig. Maar waar bewaar je al die etiketten? Juist, op een rol. Als je namelijk alle etiketten op een rol stopt dan kun je die rol mooi ergens opbergen en hoef je er niet meer naar om te kijken. Rollen zijn makkelijker om te slaan dan vellen en bovendien blijven de etiketten langer mooi omdat ze netjes opgerold kunnen worden en je dus niet het risico van vouwen loopt. Hartstikke handig dus!

etiketten op rol

Waarvoor

Etiketten op rol zijn ideaal als promotiemateriaal of om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo of tekst naar keuze. Hoe duur die etiketten zijn hangt natuurlijk van een aantal factoren af:

  • het materiaal
  • de afmetingen
  • de boodschap die erop staat

Etiketten worden van verschillende soorten materiaal gemaakt. Niet elk materiaal is even duur. Daarin kunnen de kosten dus verschillen. Bovendien maakt de afmeting natuurlijk uit voor de prijs want een etiket van slechts 10 centimeter is goedkoper dan een etiket van een halve meter. Logisch, toch?