Emmers bedrukken, geef eens een uniek geschenk

Je ziet ze regelmatig, emmers die bedrukt zijn met een mooi logo, een mooie tekst of een combinatie van de twee. Maar heb je er ooit al aan gedacht dat emmers bedrukken ook voor jou kan? Heb jij een bedrijf en wil je eens een origineel geschenk bedenken voor je medewerkers of voor je klanten? Een bedrukte emmer is gegarandeerd een uniek geschenk. Het is zeker niet alledaags en anderzijds is het heel nuttig. Of laat gewoon emmers bedrukken en gebruik ze intern. Ook binnen je bedrijf worden ze gewaardeerd en men gaat er veel meer zorg voor dragen dan voor een gewone emmer. Naast bedrijven gaan ook particulieren meer en meer kiezen voor nuttige geschenken. Een bedrukte emmer is dit vast en zeker!

Een emmer voor elke gelegenheid

Emmers bedrukken kan in elke periode van het jaar, voor elke gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan een teambuilding activiteit waar er met water wordt gespeeld. Achteraf mogen je medewerkers de emmers mee naar huis nemen. Een mooie herinnering! Of denk aan een handelsbeurs waar je aan je klanten folders, samples of ander promotiemateriaal wilt geven. Stop alles in een bedrukte emmer en de zichtbaarheid van je bedrijf verhoogt enorm. Of wat denk je van een leuke emmer voor je oma, opa, papa of mama? Bedenk een mooie tekening en een leuke spreuk. Wedden dat ze deze emmer nooit meer wegdoen?

Je keuze gevonden? Nu nog bestellen

Bij bedrukte emmers heb je keuze tussen diverse afmetingen en ook kleuren. Als je grote hoeveelheden bestelt, kun je zelfs andere kleuren kiezen dan de standaard emmers. Daarnaast kies je voor een bepaalde kwaliteit zoals bijvoorbeeld gerecycleerd materiaal, een versterkte emmer of een zwaarder exemplaar. En je bepaalt ook nog eens wat er precies op de emmer komt te staan. Met andere woorden: je ontwerpt volledig zelf je bedrukte emmer. Heb je nog twijfels? Vraag dan een proefexemplaar en je ziet onmiddellijk wat je bestelt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Na je bestelling worden je emmers snel geleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *