Folie voor thuis en op je bedrijf

      Geen reacties op Folie voor thuis en op je bedrijf

Transparante folie wordt in veel gevallen gebruikt om iets een decoratieve uitstraling te geven. Omdat de folie transparant is blijf je met degene achter het glas wel contact houden, om ruimtes in een bepaalde sfeer te brengen is de folie perfect geschikt. Het is aan te raden om de raamfolie in zijn geheel te laten bedrukken, wanneer je alleen voor folie kiest zonder opdruk zal dit een wazig effect geven. Hoe lichter de kleur hoe transparanter de folie is, geschikt voor afscheidingen tussen bepaalde ruimtes te creƫren.

https://lighthouse-trading.nl/privacy-in-huis-en-op-je-werk/

Zonder lijm folie aanbrengen op de ramen

Raamfolie wat statisch is kun je eenvoudig aanbrengen en ook weer verwijderen van ramen. Voordeel van deze folie is dat het aan beide kanten aan te brengen is, zeer geschikt om tijdelijke uitingen aan te brengen. De folie kun je alleen aanbrengen op vlak glas. Langer dan een aantal dagen te gebruiken is niet aan te raden, wel uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld een geboorte of om aandacht te geven aan een verjaardag. Voor tijdelijke evenementen waarbij je een sticker nodig hebt voor een paar dagen.

mooi raamfolie laten mkaen

Soorten statische folie

Ook statische raamfolie is in verschillende soorten verkrijgbaar. Wit statisch hechtende folie kan in alle vormen en op maat worden gesneden. Transparante folie wat statisch is kun je gebruiken op spiegels en ramen. De folie houdt geen daglicht tegen, zeer geschikt om bijvoorbeeld aan te brengen in de huiskamer. Wanneer je niet wilt dat de uiting opvalt is transparant een goed idee. Statische folie breng je aan de binnenkant van het raam aan, omdat de sticker niet is bestand tegen vocht is deze niet geschikt voor buiten.