Hoe richt je een kleine slaapkamer in?

      Geen reacties op Hoe richt je een kleine slaapkamer in?

Heeft u moeite met het inrichten van uw kleine slaapkamer? Voelt het alsof er niet veel ruimte is om uw kamer echt persoonlijkheid te geven? We begrijpen de strijd. Daarom hebben we ideeën voor kleine slaapkamers verzameld om u te helpen. Laten we die kleine slaapkamers omarmen en de ruimte maximaliseren.

Vermijd de mini nachtkastjes

Een kleinere ruimte betekent niet dat er kleinere meubels zijn. Een van onze meest gemaakte fouten zijn mini nachtkastjes. Vooral naast een groter bedframe en matras kunnen kleine nachtkastjes er suf uitzien. Het is oké om meubels van normale grootte te kopen voor kleine ruimtes. Het kan een kleine kamer zelfs groter doen lijken en zal nuttiger en functioneler zijn.

Creëer de illusie van ruimte

Nog een van onze favoriete ideeën voor kleine slaapkamers is om de illusie van ruimte te creëren. Gordijnen en muur decoratie zo dicht mogelijk bij het plafond ophangen is een ontwerp truc die echt werkt. Het zal de aandacht trekken. Een andere goede truc is om gordijnen te kiezen die bij de muurkleur passen. Op deze manier voelt de kamer niet rommelig of storend aan door contrasterende kleuren.

Verwijder rommel

Alle vierkante meters in de wereld zullen geen verschil maken als het vol zit met dingen. Een andere truc die u geen geld zal kosten, is om uw kamer netjes te houden. Dat betekent niet dat je de kamer niet kunt decoreren zoals je dat in een grotere kamer zou doen. Maar haal de onnodige rommel uit de weg.

Geef je bed een tweede baan

Tussen middernacht en 7 uur ‘s ochtends is uw matras bedoeld om te slapen. Plaats de kussens de rest van de tijd tegen de muur, zodat het een geïmproviseerd dag bed wordt om te loungen en te werken op je laptop. Mocht u toevallig wat ruimte hebben, dan kunnen Eichholtz meubels het verschil maken. Denk bijvoorbeeld aan een kleinschalige salontafel die deze opstelling nog overtuigender maakt.

We hebben onze inspiratie geput uit de webshop van https://www.solfelt.nl/. En we raden u aan om eens een online kijkje te nemen bij designmeubel webshops, want die zitten vaak boordevol inspiratie en leuke ideeën voor uw huis.