Hoe veilig zijn lockers?

      Geen reacties op Hoe veilig zijn lockers?

Werkkluisjes of lockers met een cijferslot zijn kastjes waarin persoonlijke spullen opgeborgen kunnen worden. Vaak zijn ze in openbare ruimtes te vinden zoals op school, stations, werk, winkels of sportclub om zo diefstal te voorkomen.

Het is veilig en voorkomt ook dat er niet met bezittingen gesjouwd hoeft te worden (denk bijvoorbeeld aan persoonlijke spullen bij een sauna bezoek). Er zijn persoonlijke lockers waar je vaak een bepaald bedrag voor dient te betalen voor langere periode (school en werk), maar ook lockers die door meerdere personen gebruikt worden (festivals, sportclubs etc.).

De lockers met pincode zijn veilig, het voorkomt diefstal en je kunt makkelijk je spullen voor korte of langere tijd opbergen. Vaak staan er meerdere kastjes bij elkaar, naast elkaar of gestapeld. Er zijn verschillende afmetingen, constructies en degelijke lockersloten. Ze zijn meestal gemaakt van metaal of veiligheidsglas. Ze zijn in elke kleur te verkrijgen zodat het altijd past bij de inrichting van het gebouw waar ze geplaatst moeten worden. Er zijn kastjes die op de grond staan, op poten of opgehangen zijn. Er zijn legio mogelijkheden om ze te plaatsen.

Welke soort lockersloten zijn er?

Er zijn verschillende soorten sloten mogelijk afhankelijk van waar de kast geplaatst wordt en het gebruik ervan.

– codeslot

– sleutel

– elektronische sleutel verwerkt in een polsband

– hangslot

– chipkaart

– magneetkaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *