Hoe zorg je voor een goede thuiswerkplek?

Helemaal in deze tijd wordt er massaal thuis gewerkt, waar de een dat heel fijn vind kan het voor de ander juist een struggle zijn. Als je bij de groep mensen hoort die het lastig vind om thuis te werken dan zijn deze tips voor jou! Op de website van https://thuiswerkwinkel.nl/ kan je terecht om je werkplek te upgraden. 

Thuiskantoor

Niet alleen op kantoor, maar ook thuis heb je een werkplek nodig. Het kan natuurlijk zo zijn dat je een aparte ruimte hebt waar je je kantoor van kan maken, maar anders voldoet een bureau of eettafel ook als werkplek. Bij de thuiswerkwinkel kan je voor meer dan een bureau terecht, namelijk ook voor een bureaustoel of diverse bureau accessoires. Heb je moeite met de juiste balans te vinden tussen je werk en privé nu je thuiswerkt? Lees dan gauw verder de onderstaande tips door, zodat ook jij je fijn voelt op je thuiswerkplek. 

De juiste balans tussen werk en privé 

  • Start je dag zoal iedere andere dag toen je nog naar kantoor ging, een vast routine zorgt voor extra energie.
  • Doe absoluut geen huishoudelijke taken tijdens je werktijden, ook niet even snel dat wasje! De was zou immers ook niet gedaan zijn als je op kantoor aan het werk was.
  • Zorg ervoor dat je tijdens werk niet onnodig hoeft op te staan door alles binnen handbereik te hebben.
  • Sta elke uur even op om wat te drinken te pakken of een plasje te plegen, zo zorg je dat je energie goed op peil blijft. 
  • Zorg ervoor dat er rust is om je heen, dus ook dat het huis netjes is. 
  • Wanneer je niet anders kan dan werken met kinderen in huis, zorg ervoor dat ze genoeg spullen hebben om zich te vermaken, zodat ze jou door laten werken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *