Leuke ideeën om jouw badkamer mooier te maken

In dit artikel delen wij tips met jou over wat jij kan doen om je badkamer te transformeren in jouw droombadkamer. Deze tips zijn zo bedacht dat ze eenvoudig en goedkoop zijn toe te passen maar toch een maximaal effect kunnen behalen. Natuurlijk zijn we reuze benieuwd naar het resultaat in jouw badkamer dus vergeet ook niet foto’s te delen van hoe jouw badkamer is getransformeerd!

Kleuren brengen leven in je badkamer

De meeste badkamers zijn smetteloos wit, en hoewel daar niets op tegen is kan een beetje contrast wonderen verrichten voor de uitstraling. Door middel van kleurige matjes of handdoeken creëer je in een handomdraai een warme uitstraling die de hele badkamer vult. Bovendien kan je deze zo vaak wisselen als je wil om zo verschillende sferen te creëren.

Maak gebruik van sfeerlichten

Het kan heel praktisch zijn om gebruik te maken van fel licht wanneer je je make up doet of je wilt scheren. Maar dit heldere licht zorgt voor weinig rust wanneer je wilt relaxen in bad. Kies daarom voor een dimmer om zo de lichtsterkte aan te passen naar jouw stemming.

Waar kan je deze spullen vinden?

Alles voor in de badkamer is online te vinden in één van de vele webwinkels. Als wij één winkel zouden moeten kiezen dan gaan wij voor Q1 Sanitair. Dit vanwege het grote assortiment en ook de kwaliteit van de producten in combinatie met deskundig advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *