Met deze tips richt je je huis goed in

Heb je net een nieuw huis gekocht of zelfs laten bouwen? Dan wil je deze natuurlijk ook mooi inrichten, want je gaat er wel leven. Maar waar moet je beginnen? Dat kan nog wel eens een hele opgave worden. Je wilt vast en zeker dat je inrichting voldoet aan de laatste trends, zoals beton cire items en beton cire kleuren. Maar je wilt er ook je eigen draai aan geven. We got you! Daarom hebben wij een aantal tips voor je op een rij gezet om je huis prachtig in te richten.

Maak een moodboard

Het is natuurlijk wel handig om te weten hoe je je huis eruit wilt laten zien van binnen. In dat geval is het ideaal om een moodboard te maken. Zo weet jij goed wat je wilt en kun je daarnaar op zoek gaan. Wil je bijvoorbeeld gebruik maken van beton cire kleuren in je huis of wil je het juist lekker bont en met felle kleuren? Door het maken van een moodboard kom je daar achter. Ook kun je dit laten zien in een woonwinkel. Dan weten de medewerkers een beetje wat je zoekt. Want er zit nogal een verschil tussen lekker bont of beton cire kleuren.

Bepaal je kleurenpalet

Hierboven hadden we het ook al over kleuren, maar door je kleurenpalet te bepalen, kom je erachter welke meubels je kunt halen. Dan kun je alles op elkaar afstemmen. Dat is wel handig, want anders krijg je een bij elkaar geraapt zooitje en dat wil je vast niet. Ga je bijvoorbeeld gebruik maken van beton cire kleuren of kies je liever voor groen of rood? Dat is allemaal aan jou. Het is goed om van tevoren na te denken hierover want er zijn ook nog verschillende soorten beton cire kleuren en zelfs verschillende soorten groen en rood. Als je dit van tevoren bedenkt, stem je je meubels hier veel beter op af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *