Olijfboom kopen?

      Geen reacties op Olijfboom kopen?

Fleur jouw tuin op met een prachtige olijfboom van 1 meter hoog! Bij ons koop je de mooiste olijfbomen van hoge kwaliteit. Kies voor een jonge olijfboom 1 meter om een hoekje in de tuin op te vullen of om er een aantal naast elkaar te zetten. Verzorg hem goed en je hebt jarenlang plezier van jouw olijfboom.

Hoe verzorg je een olijfboom?

Het voordeel van een olijfboom is niet alleen dat hij een mooie toevoeging is aan jouw tuin, maar ook dat hij heel eenvoudig te verzorgen is. Iedere plant en boom begint klein, zo ook de olijfboom. Koop een olijfboom van 1 meter, verzorg hem met liefde en hij kan uitgroeien tot een grote boom van wel een paar meter hoog!

Een olijfboom van 1 meter watergeven

Over het algemeen moet een olijfboom voldoende water krijgen, regelmatig een slok water vindt hij prettig. Een olijfboom van 1 meter heeft iets meer water nodig dan een volwassen boom. Omdat de kluit en de wortels nog niet zo groot zijn, kan hij zelf minder diep in de grond water drinken. Daarom is het belangrijk dat je de kluit voldoende vochtig houdt en deze niet laat uitdrogen. Naar mate de boom groeit kun je de tijd tussen de gietbeurten wat verruimen.

Olijfboom van 1 meter kopen

Ben je overtuigd en wil jij ook een mooie olijfboom in je tuin? Kies dan uit één van onze olijfboom 1 meter varianten en je bent verzekerd van een boom van hoge kwaliteit. Onze olijfbomen komen met kluit en al in een pot en kunnen in de pot blijven of direct in de volle grond worden gezet. Verzorg jouw boom goed aan de hand van onze tips en informatie en je hebt een leven lang plezier van jouw olijfboom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *