Opslagruimte huren

      Geen reacties op Opslagruimte huren

Heb je een verhuizing gepland staan en tijdelijk extra ruimte nodig voor je inboedel? Het huren van een opslagruimte biedt hierbij uitkomst. Zo kun je de banken, bedden etc. op een veilige en handige manier ergens anders opslaan, zodat het niet in de weg staat of omdat je er in je huidige woning simpelweg geen plek voor hebt. Wij geven je de beste tips bij het kiezen van een opslagruimte. 

Hoeveel opslagruimte nodig?

Het is goed om te weten hoeveel kubieke meter opslagruimte je nodig hebt. Hier zijn verschillende opslagcalculators voor. Met een opslagcalculator kun je precies berekenen hoe groot de ruimte moet zijn, door aan te geven wat je wilt opslaan in de self storage. De tool berekent vervolgens op basis van de hoeveelheid kasten, bedden etc. uit hoe groot de ruimte moet zijn. Doe een goede research naar opslagruimtes bij jou in de regio. Zo ben je er zeker van dat jouw waardevolle spullen goed en veilig staan opgeslagen, zonder dat je hier een hele hoog maandelijkse huurprijs voor moet betalen.

Spullen vervoeren

Denk eraan dat je je inboedel naar de opslagruimte moet brengen. Het huren van een verhuiswagen of aanhangwagen biedt hierbij uitkomst. Ook zijn er veel opslagruimte verhuur bedrijven die zelf aanbieden om je spullen op te komen halen en in de opslagruimte te zetten. Zo heb je hier geen omkijken meer naar en regel je nog handiger extra ruimte voor je inboedel.

Waar opslagruimte huren?

Er zijn vele verschillende bedrijven die landelijk opslagruimtes hebben. Uiteraard wil je dat je spullen op een nette en veilige manier staan opgeslagen, maar daar niet de hoofdprijs voor te betalen. Wij adviseren om bij Opslagman rond te kijken. Zij hebben verschillende vestigingen door de Randstand heen waar je voor een lage prijs een uitstekende opslagruimte kunt huren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *