Pakket stalen trapleuning

      Geen reacties op Pakket stalen trapleuning

Trapleuningen zijn er in verschillende soorten en maten, materialen en met en zonder verlichting. Het is niet nodig meer dat het trapgat een donker en onveilig is. Met trapleuningen van de trapleuningspecialist heb je niet alleen een schitterende trapleuning, maar ook een verlicht trapgat. Bekijk de verschillende pakketten die er worden aangeboden, voor iedere type trap de gewenst leuning. Uitgevoerd zo luxe als jij wilt, laat ook jouw trapleuning in je interieur meegaan. Een leuning hoeft niet alleen veilig te zijn, maar mag ook mooi zijn zoals de rest van je woning.

Modern of klassiek

trapleuningen

Trapleuningen zijn voor zowel een klassieke als een moderne trap beschikbaar, met de gewenste leuning geef je de trap de uitstraling die het verdiend. Waarom zou je de trap geen mooie details kunnen geven? Laat je trap er helemaal bijhoren, kies zelf een mooie vorm voor de leuning. Een ronde leuning is allang niet vanzelfsprekend meer, vierkant, rechthoekig er zijn verschillende soorten vormen te krijgen bij de trapleuningspecialist. Met een massief stalen leuning heb je niet alleen een super strakke leuning, ook vergt de leuning minimaal onderhoud. Een vochtig doekje en je bent klaar, ben je toe na een aantal jaar aan een andere kleur dan schilder je de leuning gewoon.

Veiligheid

Maar waar het natuurlijk allemaal om draait zijn we niet vergeten met onze trapleuningen, veilig naar boven en naar beneden kunnen lopen over de trap. Daarom is het belangrijk om een leuning mee te laten lopen met de trap, soms vergt het een beetje creativiteit als er een plooiing in de trap zit. Zorg er altijd voor dat de afstand van de trap tot de leuning overal gelijk is, dit zorgt er niet alleen voor dat de je een goed gevoel hebt bij het lopen op de trap maar is ook het veiligst.