Stickers van Kei Gaaf

      Geen reacties op Stickers van Kei Gaaf

Iedereen heeft al wel eens een raamsticker gezien. Echter vallen deze stickers niet altijd even goed op. Dit heeft te maken met de professionaliteit van de stickers. Daarentegen is het zo, dat als je stickers van de juiste kwaliteit zijn, op de juiste manier zijn aangebracht en representatief zijn, dit een goede keuze is voor jouw huis of bedrijfspand. Als je een ondernemer bent met een eigen bedrijfspand. Dan wil je natuurlijk graag dat voorbijgangers weten dat jij er gevestigd bent. Een nette oplossing is dan een raamsticker met jouw eigen logo. Naast raamstickers levert Kei Gaaf ook Muurstickers en raamfolie.

Kei Gaaf

Canvas doeken van Kei Gaaf

Naast stickers voor muren en ramen levert Kei Gaaf ook canvas doeken. Je vraagt je vast en zeker af wat een canvas doek is. Een canvas doek is eigenlijk een soort schilderij. Echter is een schilderij erg statisch en wordt het bijna altijd opgehangen met behulp van een lijstje. Dit is niet het geval bij een canvas doek. Je kan deze doeken ophangen in je woonkamer, je slaapkamer of op het kantoor. Als je het juiste doek kiest kan dit zorgen voor extra sfeer. Daarnaast zijn er ook doeken met afbeeldingen uit de natuur, deze zorgen juist voor een rustige uitstraling. 

Kei Gaaf

Wat is de gemiddelde levertijd?

De gemiddelde levertijd is erg afhankelijk van je ontwerp. Als je kiest voor een standaard ontwerp is de levertijd gemiddeld één tot vijf werkdagen. Zodra Kei Gaaf je bestelling ontvangt, gaan ze voor je aan de slag. Alles wordt handgemaakt. Daarnaast zorgen ze ervoor dat je een track and trace code ontvangt en op deze manier je bestelling kan volgen.