Top 3 domotica trends van 2019

      Geen reacties op Top 3 domotica trends van 2019

Met de jaren wordt het allemaal gekker wat betreft de mogelijkheden die wij hebben op technologische aspecten. Er bestaan steeds meer mogelijkheden op  domotica niveau. Deze blog is in samenwerking met Thomas, redacteur bij Technologie.nl. Technologie.nl is dé tech blog van Nederland die zich specialiseert in technologie nieuws, gadgets en domotica. In deze blog behandelen wij de top 3 domotica trens van 2019.

Het nieuwe fenomeen : Google Stadia

Google heeft sinds november een nieuw streamingplatform aangeboden op de conservatieve gaming-industrie. Voorheen moest men een console of een desktop aanschaffen om überhaupt te kunnen gamen, maar Google heeft een totaal nieuwe tijdperk geopend.

Met een abonnement van eenmalige aankoop van €150,- krijg je twee controllers en een chromecast ten waarde van €39,- gratis erbij. Het aanschaffen van een abonnement is wel cruciaal voor de prestatie van Google Stadia.

Google Stadia is een streamingplatform waarbij alleen de chromecast aangesloten moet worden op een tv of monitor. De chromecast ‘streamt’ een spel – wat je overigens gewoon moet aanschaffen-  en je hebt dus geen console of een desktop hier voor nodig. Zolang je internet hebt, heb je toegang tot de laatste spellen.

Meer controle met behulp van de Smart Deurbel

Anno 2019 is het het normaal dat mensen steeds meer  een smart deurbel kiest. Dit is te danken aan het feit dat je steeds meer kan doen. De deur openen, controleren wie buitenstaat kan via je smartphone. Zo voorkom je ook inbraken, omdat je elke seconde je straat kan bekijken.

Steeds meer te doen met je tv dankzij de Google Chromecast

Je hoeft je laptop niet meer aan te sluiten met een HDMI-kabel om te Netflixen als je een groot beeld wil. Een chromecast verbind je met je internet en vervolgens kan je de filmpjes of series daarop streamen. Tegenwoordig heb je ook gewoon meer smart tv’s.

Vond je dit artikel nuttig? Bekijk dan deze website https://technologie.nl/