Tuintrends 2020

      Geen reacties op Tuintrends 2020

De zomer is voorbij, maar toch hebben we heerlijk kunnen na genieten van een na zomerse week. We wisten afgelopen week weer de 30 graden plus aan te tikken. Ongeacht welk seizoen het is, wil je ten alle tijden gebruik kunnen maken van je tuin. Natuurlijk is het een stuk beter wanneer het lekker weer is, maar het is ook goed te doen als het wat kouder wordt. Misschien heeft de tuin wel een nieuwe look nodig? Ik zal kort even de tuintrends opnoemen van dit jaar, zodat je inspiratie op kunt doen en ook straks nog kunt genieten van de tuin.

Trend 1: duurzaam en verantwoord

Het is zeker van deze tijd om te werken met duurzame producten. Daarom zijn duurzame tuinmeubelen extra populair anno 2020. Het gros van de bevolking kiest voor duurzame en maatschappelijk verantwoorde tuinmeubelen. Bij Fonteyn zijn er ook zeker zeer geschikte tuinmeubelen beschikbaar,  zodat je in ieder geval jarenlang verzekerd bent van verantwoorde tuinmeubelen.

Trend 2: touw of rope tuinmeubelen

Dit jaar is dit weer helemaal in, rope tuinmeubelen. Rope tuinmeubelen zijn meubelen gemaakt van touw. Het touw is gemaakt van sterk materiaal en is ook nog is comfortabel. Daarnaast is het ook nog eens goed te combineren met andere materialen. Dit zorgt meteen voor een strakke en moderne look.

Trend 3: het hele jaar door buiten

Ook dit jaar weer, zijn grote loungesets weer helemaal hip! Voeg hier extra kussens aan toe en je bent meteen voorzien van gemak. Vaak zijn er ook kussens die voor alle seizoenen gemaakt zijn. Hierdoor ziet de tuin er knus en gezellig uit en kan je het hele jaar door buiten zitten.

Dit zijn enkele trends die zicht dit jaar voordoen. Er zijn dit jaar zeker meer trends aanbod gekomen. Voor meer informatie kun je altijd terecht bij Fonteyn!