Van je huis een thuis maken

      Geen reacties op Van je huis een thuis maken

Bij de aankoop van een nieuw huis, of bij de herinrichting van je huidige woning is het belangrijk dat je interieur weerspiegelt wie je bent. Daarnaast moet de inrichting ervoor zorgen dat je je volledig thuis voelt wanneer je binnenkomt. Indien je de inrichting door iemand anders laat doen, is het natuurlijk wel belangrijk dat je kiest voor iemand die perfect weet wat je juist wil.

Van landelijke stijl tot modern

Voor de binnenhuisinrichting heb je enorm veel stijlen waaruit je kan kiezen. Het is dan ook essentieel om vooraf al uit te maken voor jezelf welke stijl je graag ziet. Je kan voor het rustieke en het landelijke gaan maar evengoed ook voor het strakke en het moderne. Keuze genoeg dus. Wil je echt voor een harmonieus geheel gaan, dan is het belangrijk dat je dezelfde stijl kiest voor de hele kamer of zelfs het hele huis. Je kan verschillende stijlen combineren maar dit bevordert vaak het huiselijke gevoel niet. 

Inrichting is meer dan de meubels alleen

De inrichting van je huis is ook veel meer dan enkel nieuwe meubels. De vloerbekleding en raamdecoratie zijn net zo belangrijk. Dit geldt ook voor de kleur verf of het motief van het behangpapier waarvoor je kiest. Om een beter totaalbeeld te krijgen voor je aan de werken begint, is het handig dat je op voorhand een 3D-projectie kan zien van hoe je interieur er uiteindelijk zal uitzien. Zo kan je bepaalde zaken nog eventueel aanpassen als ze niet volledig jouw of jullie ding zijn. 

Accessoires geven de finishing touch 

Zoals je waarschijnlijk weet, geven de accessoires en de decoratie vaak de finishing touch aan je interieur. Ze vallen niet altijd meteen op, maar ze zorgen er wel voor dat het hele plaatje klopt. Bloemen of fotokaders vind je vaak terug bij de binnenhuisinrichting, maar aan de keuze van deurklinken wordt minder gedacht. Toch maken ze een belangrijk onderdeel uit van je interieur. Ze zijn een even belangrijk accessoire dan bijvoorbeeld je ramen, deurkaders of schakelaars. 

De landelijke deurklinken die er zowel mooi uitzien als goed aanvoelen zijn deurklinken in chroom. Ze zijn een streling voor het oog door de Swarovski-edelsteen die je terugvindt in het ontwerp. Wanneer je gasten hebt, zal dit gegarandeerd voor gespreksstof zorgen. 

Daarnaast zijn deze deurklinken aangenaam om vast te houden door de mooie en slanke rondingen. Er is dus ook geen twijfel over het feit dat deze deurklinken een kwaliteit hebben die boven de standaard ligt. Bovendien kan je alle kanten uit met deze deurklinken. Zo heb je ook deurklinken in satin chroom of, als je net dat tikkeltje meer wil, in verguld goud van 24 karaat. Kortom, het openen van deuren zal nog nooit zo plezant zijn geweest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *