Voor de echte muziekliefhebbers onder ons!

Vroeger zag je het in vrijwel iedere woning staan, de platenspeler! Een eigentijds en toch rustige manier waarmee muziek afgespeeld kon worden. Het toch wel krakende geluid wanneer je muziek afspeelt gaf altijd een prachtig gevoel mee wanneer je muziek aan het luisteren bent. 

Ook vandaag de dag zijn er nog steeds mensen die graag gebruik maken van een platenspeler. Zelfs fysieke winkels bieden de mogelijkheid om Lp’s te kopen! Ben jij nog op zoek naar een exemplaar zodat ook jij muziek op de ouderwetse manier kunt luisteren? Dan ben je bij iear.nl aan het juiste adres! Een toch wel moderne winkel die met plezier diverse spelers aanbiedt voor een aantrekkelijke prijs.

platenspeler

Vandaag bestellen is snel gebruiken!

Zo heb je bijvoorbeeld de Thorens TD 201 verkrijgbaar in de kleur zwart. Een platenspeler perfect voor de beginners en het ziet er tevens ook onwijs mooi uit. Met een snelheid van maximaal 48 toeren heb jij een onwijs ideaal en uniek exemplaar in het bezit. Daarnaast weegt deze speler maar 3,9 kilo. Oftewel, licht van gewicht en onwijs prettig in gebruik. 

Wanneer je met de Thorens muziek gaat beluisteren kan je de klep vervolgens weer terug erop doen. Dit beschermt de Lp tijdens het spelen en zorgt alsnog voor een prachtig geluid wat je zult horen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *