Welk type vloerkleed kun je het beste kiezen?

Ben je op zoek naar een vloerkleed? Dan is het uiteraard belangrijk om van te voren te weten waar je precies naar op zoek moet, omdat er zoveel verschillende soorten vloerkleden zijn. Wij geven je de beste tips om je te helpen. 

Soorten vloerkleden

Er zijn vele verschillende soorten vloerkleden. Verschillende stoffen, kleuren, materiaal etc. Tevens zijn ze in tal van formaten te koop. Om te bepalen welk type het mooiste uitkomt in de kamer, is het belangrijk om te bedenken in welke kamer het vloerkleed komt te liggen. Zo kun je precies bepalen hoe groot het kleed moet worden, waar het in de kamer komt te liggen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een kleed op de bank te leggen, maar ook onder een tafel. Hierbij is het wel belangrijk om niet te kiezen voor een vloerkleed die hoogpolig is. Vloerkleden die dit wel hebben, resulteren in dat stoelen niet gemakkelijk aangeschoven kunnen worden bij de tafel. Wanneer het op de grond ligt is het ook slim om te kiezen voor een ondertapijt wat anti-slip heeft, daardoor blijft je vloerkleed langer mooi!

Onderhouden van vloerkleden

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk kunnen genieten van een mooi vloerkleed. Onderhoud is hierin belangrijk. Wij adviseren om het kleed een keer per week te stofzuigen. Bij huisdieren die over het vloerkleed heen lopen, is het beter om het kleed een paar keer per week te stofzuigen. Ook zijn er winkels waar je een vloerkleed kunt kopen met vlekgarantie. Dit houdt in dat je daar eventuele vlekken in de daaropvolgende vijf jaar kunt laten verwijderen. 

Vloerkleed kopen in Veenendaal

Ben je in Veenendaal of omgeving op zoek naar een vloerkleed? Bij Woninginrichting Van Kooten ben je hiervoor aan het juiste adres! Wij hebben een grote showroom waar we graag de verschillende soorten vloerkleden laten zien en voelen. Zo weet jij dat je gegarandeerd een mooi vloerkleed in huis haalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *