Zorg voor extra zonlicht in je huis via een serre van Ter Huurne

Als je de ruimte hebt, dan is het via een serre heel goed mogelijk om extra daglicht in huis te halen. Wat voorheen immers een dichte muur was of een muur met een enkel raam, kan met behulp van een serre omgetoverd worden in een volledige glazen wand. Hoe meer glas, des te meer daglicht. Tevens kan een serre prima worden ingezet om meer ruimte te creëren. Je kunt ervoor kiezen om een bestaand deel van de woning vervangen door een serre. In dat geval heb je niet meer ruimte, want je hebt simpelweg muren ingeruild voor de glazen wanden van een serre. Maar je kunt de serre ook uitbouwen. Daardoor heb je zowel extra daglicht als extra ruimte. Dat is uiteraard erg mooi, want zo kun je de woonkamer bijvoorbeeld uitbreiden, lichter maken en meer bij de tuin betrekken. Maar het is ook mogelijk om een hele aparte ruimte te creëren. Je hebt dan een soort van zonruimte waar je kunt gaan zitten om de woonkamer even te ontvluchten. In de woonkamer heb je de drukte van de TV, gamende kinderen, en het bruisende gezinsleven. Als je een uitbouw hebt die niet meteen contact maakt met de woonkamer, dan heb je een aparte ruimte waar je even lekker een boek kunt lezen, in de zon kunt zitten of waar je gewoon even tot rust kunt komen. Een dergelijke uitbouw biedt dan ook tal van mogelijkheden. Het is dan ook niet zo gek dat je zoveel opties hebt. Je kunt bij Ter Huurne terecht voor de bouw van een Serre. Je kunt dan kiezen voor verschillende serres. Waar je voor kiest hangt natuurlijk van je huis af, de ruimte die je hebt, of je alleen een glazen wand wilt of bijvoorbeeld een volledige uitbouw en of je bijvoorbeeld ook een glazen dak wilt waar de zonnestralen doorheen kunnen schijnen. Je hebt bij Ter Huurne in ieder geval voldoende mogelijkheden. Je kunt dan ook samen met de experts van Ter Huurne rondom de tekentafel gaan zitten om een ontwerp te maken voor de ideale serre passende bij jouw woning. Als alles eenmaal helemaal tot in de puntjes in uitgewerkt en iedereen akkoord gaat met het ontwerp, dan kunnen de experts van Ter Huurne aan de slag om de constructie bij jouw woning te gaan realiseren. Dus mocht je op zoek zijn naar een goede specialist die de het wooncomfort van je woning kan vergroten en die er ook meteen voor zorgt dat de woning meer waard wordt, dan kun je terecht bij Ter Huurne. 

Bestel de serre en realiseer de constructie van A tot Z bij Ter Huurne

Je hoeft niet met meerdere bedrijven in zee te gaan als je wilt gaan verbouwen, want de serres bij Ter Huurne worden volledig door Ter Huurne zelf gerealiseerd. Dus het ontwerp en de constructie en al het andere wat er bij komt kijken wordt geregeld door Ter Huurne. Dat is mooi, want daardoor houd je 1 aanspreekpunt. 

De verschillende serres van Ter Huurne

Zoals gezegd kun je bij Ter Huurne terecht voor verschillende soorten serres. Op de site van terhuurnebv.nl vind je een overzicht van alle opties. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Lessenaarsdak
  • Platdak knik
  • Onderbouw serres
  • Zadeldak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *